Life is what you make it

Idag har jag haft nationella prov i engelska b, det gick bättre än förväntat faktiskt. De senaste dagarna har jag behövt plugga som en dåre pga att jag lämnat massa ouppklarade uppgifter på hög och de måste bli klara. Jag får helt enkelt skylla mig själv och plugga plugga plugga. Känner att jag har stor press på mig just nu och tankarna på annat håll.. men jag får bita ihop och bara köra på. Sommarn är på väg och snart är jag fri som en fågel, bara tanken på det gör att jag orkar in i det sista. Life is what you make it, glöm aldrig det.

Och ett stort grattis till världens bästa farmor som fyllt 72 idag!

Love // å

Släng er i väggen, för här kommer jag

Musik är fan det bästa för att bli uppiggad. Jag har suttit i sängen och lyssnat och sjungit, och skrattat åt mig själv för det låter förjävligt nu när jag är sjuk. Låter som en stackars tonårspojke som kommit i målbrottet. Fysiskt mår jag piss, men mentalt är jag jätte pigg så jag får väl sitta här i sängen ett tag till..

Igår busade jag med Matte,Anna,Ina,Carro och stoffe. Jag borde ha avstått från ölen för jag mådde bara ännu sämre idag, men det var det värt för det var ju så gott! och snart är det valborg och det ska bli så mysigt. Jag älskar valborg för det betyder att våren har kommit. Mina valborgsplaner som jag hade, har gått i krach men jag pratade med min käre linköpingsbo och jag är välkommen till henne att härja. Får se hur det blir, är sugen som saataaan.. nu ska jag forstätta att sjunga vidare och terra familjen.

(JUSTE) ska bara informera om bloggbyte. Ska byta namn inom kort.. bereed er på trubbel

Love // å

Sickness

Lovade mig själv att vara i skolan hela veckan, och efter andra dagen så blir man dö förkyld. Sitter och snorar,hostar och har feber. Saknar en varm karlkropp i sängen, som ska krama mig och fråga hur jag mår och komma med varm choklad.Men de kommer ingen man, så jag får väl sitta här och tycka synd om mig själv resten av kvällen.

Jag hatar att vara sjuk! det är det tråkigaste som finns. Man mår för dåligt för att orka göra nåt, samtidigt som man dör av uttråkning och så hatar jag att vara ensam. ska dessutom ha mens på det här! Nu är jag riiiiiiktigt negativ ska ni veta! O

love // å


Bubbleroom

Alla har säkert sätt bubbleroom reklamen på tv. Jag spanade in den för några veckor sen och blev kär. Det finns sjukt snygga kläder av alla olika slag från billigt till dyrt. Hittade min skinnjacka som jag bara trodde fanns i min fantasi, men nu har jag äntligen hittat den..   www.bubbleroom.se  Grrrr.........

love// å


Love is blind

Jag skulle kunna vara med dig varje dag och varje minut även fast vi bråkar och hatar varandra ibland. Jag är alltid på din sida, oavsett vad. Skulle någon på två meter, med muskler stora som fotbollar ge sig på dig skulle jag försöka göra mitt bästa för att försvara dig, även fast jag vet att jag är chanslös. Jag skulle slå,rivas,bitas och slå han med handväskan! Även om det var du som hade börjat bråket. För den ända som får slå dig, är jag. Jag saknar dig alltid, när du inte är hos mig och jag sover som bäst när du sover med mig. Kan du inte förstå det?

                                

Easter

Nu har det sköna påsklovet gått mot sitt slut. Det har vart fantastiskt skönt att bara vara ledig och slippa alla rutiner och kunna gör vad man vill,när man vill. Jag har gjort saker hela tiden och njutit av det fina vädret. Jag har vart hemma hos tita och fikat,druckit öl och sätt på våra hundar som lekt tillsammans, grillat med älskling,cyklat och såklart haft påskkalas där allt hände på en och samma gång. Kvällen började med en mysig påskmiddag som urartade i tårar,spya och slagsmål. Precis som en riktig fjortisfest! Det var sista gången jag hade fest kan man ju säga..

här är några glada bilder i alla fall!  love // å

   
     

Summer feelings..

Har precis släpat ut en madrass på framsidan, det är skinande sol och jag och algot ligger och myser i solen,lyssnar på musik och har det jätte gott! Tänk att lite sol kan göra ens dag.. helt underbart! snart är det inte långt kvar till sommarn!

love// å

Hairy

Nu har jag äntligen klippt mig, har inte vart hos frissan på ett år innan, tvi vale!  Har jag blivit av med ganska mycket hår pga att mina toppar var så slitna så nu är det ganska kort enligt mig. Ska bara införskaffa mig glans spray så blir det kanon! 


                             

                                                                                            love// å


Angry

Jag e så jävlar arg på karln just nu! nä ordet arg passar inte, jag är rasande! ska man behöva sätta sig på bussen bara för att banka vett i fanskapet? svaret är JA!

jävlar vad jag är barnslig nu! men det skiter jag i

RSS 2.0