miss

Idag har jag sovit för första gången på tre dagar. Jag somnade tolv igår kväll och vaknade 12 på förmiddagen, och jag vaknade inte en enda gång där i mellan. Utslagen var ordet. Jag älskade att sova förut, nu är det de värsta på hela dygnet. Så fort jag blundar så ser jag min mamma död, i det iskalla vattnet. Tusen tankar far runt i mitt huvud.

Min blogg kommer inte att vara så rolig eller uppmuntrande på ett tag. Men de får ni ha överseende med om ni ska läsa den. Idag har jag inte gjort så mycket, träffat ina och nora en snabbis. Sen myst med min kära karl. Vi har köpt massa gotti å legat i mitt kaos rum och kollat på film. Sen har jag hängt tvätt, vi har inget tvättställ hemma så alla kläder hänger lite här och där i huset. sen har jag hjälp putte med läxor,packat gympa kläder och nu ska jag hjälpa elin att rensa kläder. Jag känner ett ansvar nu.. ett stort jävla ansvar.

Imorgon ska jag ringa försäkringskassan och fixa barnpension.Jag tänker först och främst på lill elin och putte.

Jag vill tacka alla för alla fina blommor, ert stöd och omtanke. Utan er hade jag aldrig klarat det här.

                            
          
                                                                     love//å


En liten funderare

Till alla er som har föräldrar,mor & far föräldrar,syskon,släktingar eller vänner. Ta hand om dem, och ta vara på tiden tillsammans med dem. Det är magiska ögonblick som man aldrig kommer att få tillbaka. Jag har lärt mig att aldrig någonsin ta någon för givet. Jag har vart en av dem som tänk " det kommer aldrig att hända mig", när man sett eller hört folk som mist någon nära anhörig i en tragisk händelse. Men det gjorde det. Livet kan förändras på en dag. Ta tillvara på alla som ni älskar, och som älskar er. Det är det som verkligen betyder något i livet. Jag lovar er. Säg hällre " jag älskar dig" för mycket än för lite. tänk på det.

love // å

desperate housewife

jaha. Idag så har jag badat lilla skrutt bror,fixat med papper och städat lite. Det är så jävla mycket som måste fixas nu. Och jag måste lära mig att tvätta...Hur ofta måste man byta lakan? eller dammsuga? Kan man gå någon kurs i hur man gör allt det här?Jag är en desperate housewife. bokstavligen.




RIP

det finns ingenting som kan beskriva denna sorg. Jag kan varken sova eller äta och det ända jag tänker på är dig.När man lyckas slumra till så försvinner all sorg för en stund. Men så vaknar man och inser att det inte alls var en dröm. Att du är död. på riktigt. Paniken växer i magen,och jag vill spy ångest. jag kan inte andas.
Det väcks så många frågor. Varför? Var du rädd? Vad tänkte du? Varför gav du upp dig själv? Förstod du hur mycket jag älskade dig? Förstod du hur mycket hela familjen,släkten och dina vänner älskade dig? Förstod du att du var älskad?

Jag kommer aldrig att få se dig igen, och det skrämmer mig så jävla mycket. jag är livrädd. Hur fan ska det gå utan dig? Jag var inte klar med dig. Du skulle ju få se mig ta studenten, gifta mig, skaffa barn.. det kommer kännas så tomt utan dig. Du skulle ju vara med, mycket längre.. mycket mycket längre.
Det värsta av allt är att den sista gången jag såg dig så var vi osams. eller jag var sur på dig. jag var så otroligt trött. Trött på att du inte kunda äta, att du inte kunde sova, att du inte kunde kissa eller bajsa. att du bara var. Din ständiga oro. Du frågade varje dag hundra gånger om dagen om du var jobbig. Du sa hela tiden att du förstört familjen och du tyckte att du var så ful. Får man höra det varje dag i ett halvår så orkar man tillslut inte höra mer. vi sa hela tiden till dig att det inte alls var så, men du förstod aldrig.

Det är inte först nu man förstår hur sjuk du egentligen var. Du ville inte inse det själv, och du gjorde allt för att de inte skulle synas. Jag är så arg på sjukvården. Att de inte hjälpte dig i tid. De gav dig bara mer mediciner för att själva slippa ta tag i saken.Jag hoppas att du har det bra nu, och att du inte lider mer. Att du äntligen har funnit frid.Jag ska ta hand om pappa, Elin stoffe och lilla putte. Och jag ska aldrig ge upp mer.Aldrig.
vila i frid min kära mamma. Du har vart allt för mig. Du har räddat mig alla gånger man kan rädda en annan människa.På alla sätt och vis. Jag ska klara det här. Jag älskar dig förevigt och ska aldrig glömma dig!Det lovar jag.

                 

                                                               love // å

cozy

Idag har jag vart förbi bibblan och lånat böcker. Ska bädda ner mig i sängen snart och bara läsa.Det är så mysigt!




love // å


galej galaj

Igår var jag på krogen. Jag och noran fick förfrågan av karln att joina deras firmafest. Såklart vi ville, först satt vi på dollys salon och sen begav vi oss till sjätte tunnan. Ett av mina favoritställen. Där är det ok att skrika och gorma, där är det ok att slå glasen i borden och bryta arm. Sen är det så himla mysigt också.

På hemvägen var karln så full att han var medvetslös. Han vägrade gå av bussen för han sov så djupt, jag fick försöka dra upp honom. Som tur var, var busschauffören väldigt snäll och väntade.. och väntade. Tillslut så frågade en stark kille om jag ville ha hjälp, och det ville jag. Så efter lite slitande, och bärande så vaknade han och vi kunde gå hem. Jag var så förbannad, det var jätte nära att jag bara lämnade honom där på bussen. jävla karlslok.



 en stilig pojkvän förberedd på firma galej



 måttligt berusade män



christian noran och jag




love // å

GOTLAND

Det här är en riktig karl!




















love // å

rosor och choklaaaaaaaaaaaad

Fick världens finaste blommor av karln! Helt oväntat.. jag älskar att få blommor! kärlek till dig love! Nu får jag nästan dåligt samvete för att jag inte bjöd till i morse. ha ha ha


                                


                                                                          love // å

mushroom

Jag färgade mitt hår igår, se så bra det blev! Jag höll på att börja grina först, eftersom att färgen såg grön ut. Carro som hade lovat att de skulle vara röda pigment i. Som tur var så slapp hon få fan! och det blev braaa..














love // å


flower power

I morgon ska jag vara hippe. Jag har sparat ut håret på muffen,laddat med lappar och lagt fram pipan.
Mitt nya motto är peace, love and understanding.

                               



                                                                    love // å


study

Idag har jag jääätte mycket att göra, jag måste göra klart en uppgift i naturvetenskapen + förskola,skola & fritidshem.  wish me good luck!






love // å



coctail-galej

Här kommer några bilder från coctail kalaset i helgen. Det vart trots allt ganska lyckat! :) Tack för en trevlig kväll, Zixten,Danne,Nora,Henning,Leo,Vera,Tita,Johan,Kalle,Tommy och Robin!


Noran & jag




Jag & Danne



Plockmat och coctails



Musslor,frukter,nötter,crostini, paraplyn och drinkar!



Leo & vera ( och halva noran)



födelsedagsbarnet och henning



drink



love // å

RSS 2.0