Ion

Jag satt alltså i fyra timmar i studion. De första timmarna gjorde de inte alls speciellt ont, och jag tyckte det var en piece of cake. " det här gör ju inte alls ont, varför gnäller alla så förbannat då? " tänkte jag. Men sen när jag var inne på sista timmen och huden var mörbultad och han körde nålen på samma ställen om å om igen DÅ gjorde det förbannat ont. Men jag satt där på stolen som en ostbåge med ryggen helt still i fyra timmar och klagade inte en ända gång. Cold as ice.

Ingen berättade för mig om själva KLI-fasen dock. Det här är fan jobbigare än att göra själva tattueringen. Det kliar och kittlar över hela jävla ryggen så jag blir galen. Hur länge ska det hålla på såhär? Varför sa ingen det till mig!

Om ni funderar på att tattuera er så rekomenderar jag er att gå till Ion på eastreet. Han är grym. Ska lägga upp bild på tattoon så fort skorp fasen är förbi.

pisk. / å

pain is fucking love

Nu ska jag börja dra mig in mot staden, min stora dag är här. Är jätte nervös och hoppas att det kommer att gå bra! ..smärta?

Återkommer när jag är hemma igen! önska mig lycka till! smisk på er!

snabba cash

jag är så jävla sänkt och bengt, ändå så har jag städat huset dunkat musik och sjungit för fulla muggar.Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig men det får jag inte. Det kommer nämligen hit fin besök idag.

Igår var jag på bio och såg snabba cash. Ärligt talat var den inte så bra som alla sa. Kanske har att göra med att jag hade förväntat mig mer. Sen så var slutet dåligt också. Men Joel Kinnaman är i alla fall en grym skådis, fast han är mycket coolare som frank vagner i johan falk filmerna.

Nä nu ska jag fortsätta med städningen! puss och kram på er!


Paradise galej




Någon som ska dit?


Pain is love

Den 27 lägger jag mig under nålen. Är jätte nervös, och HOPPAS verkligen att det blir gryyyyymt! Jag säger inte vad jag ska göra. Det får ni se sen! pain is love, eller hur är det man säger?




smek och klämm!

wuh

Idag är en sådan dag som man har tusen saker att göra, bara för att man skjutit upp det hela tiden. så kommer man på ännu fler saker och göra, och så kan man inte skjuta upp de andra sakerna längre så då blir det till slut maaaassor av saker att göra.

1.Det viktigaste av allt, gå till banken och öppna ett sparkonto.

2.Ta med Algot till zoo och få hans klor klippta.

3.Träna

4. Tvätta och städa.. osv osv.. 

 

Puss och nyp! love // å

Easewhite

Då är man tillbaka. Jag har massor att skriva, och massor av bilder att lägga in. Det kommer,lugn! Måste hitta min kamera sladd som är borta först.

Tips till alla er som Röker,snusar,dricker kaffe eller bara har allmänt gula tänder.Tandblekning som man använder själv till ett billigt pris också. www.easewhite.se


     
      love // å

RSS 2.0