Brun som bajs

Idag har jag vart och solat med miranda på wc. Förutom att vi nästan blev portade gick det bra. Brännan börjar komma och jag börjar känna mig snygg snygg snygg. Nu när vädret är skit så vill jag inte bli blek igen. Jag vill vara brun och fin och slippa ha jävla fondation.  Att vara brun ger ett lyft för hela annsiket. Man får inga ringar under ögonen, hyn blir fin och alla finnar är som bortblåsta...   " å jag e brun om bena percis som de ska va, trallallalaalaalaaalaaaaaa "







love // å

Make it

Det är väl inte konstigt att folk blir kära i varandra, och sen efter några år gör slut eller skiljer sig. När man träffas visar man sin bästa sida, i alla lägen. Man gör sig snygg, luktar gott och försöker vara allmänt skit gullig. Killen bjuder på mat, och man blir  hänförd och tycker han är så duktig som kan diska själv. " Är du snäll och hämtar en öl åt mig i kylen älskling?" - " sjäääääääääääääääälvklart gör jag det älskling!" får man till svar. Ingen vågar knappt rapa, och ännu mindre släppa en fis.

Sen när det gått ett  år eller två, så slutar man göra sig så snygg varje dag och killen har slutat bjuda på mat och diska får man göra själv. Och frågar man om han kan hämta en öl så får man till svar " gör det själv".

Jag tror att för att lyckas i ett förhållande så ska man försöka spara en del från första tiden man träffades. Man måste ha kvar lite från det man blev kär i. Gör dig fin lite då och då och försök göra saker för varandra. Ge varandra komplimanger för det uppskattas alltid. Hitta på saker tillsammans, från att laga middag till varandra, gå på bio, eller bara ligga i sängen och mysa eller varför inte komma på nåt spontant och ovanligt? Det sägs att ärlighet varar längst, dela era innersta tankar med varandra. Och glöm aldrig varför ni blev kära i varandra.

                                 

                                                                                              love//å


Worthless

JAG VILL HA SKARPA OCH TYDLIGA BILDER! VA E DE HÄR FÖR SKIT


Hurray

Hurra hurra hurraaa, för lilla skrutt Algot som fyller två idaaa! Hoppas att du haft världens bästa födelsedag min lilla kille. Han har fått en liten tårta, innehållande: en halv skinka, två köttbullar, tre leverpastejstänger och några korv slantar. Och såklart presenter, en grisknorr, två leksaker och massor av godis.  Imorgon kommer voffekompisar och ska fira!

   
   

love//å

Reconciliation

De här senaste dagarna har jag bara vart med danne, för vi har försonats! Jag fick världens finaste blommor med en tillhörande lapp där det stod " förlåt för att jag är en stor.. ( så hade han ritat en skit )" . Då kunde jag bara inte vara sur längre! Vi har myst och njutit av det fina vädret, åkt fyrhjuling i öknen och såklart druckit öl. På valborg var jag med min kära kusin ina, sen bar det av hem till karlns föreldrar där det var lite galej. Vid tre hade alla vänner övergivit mig så jag satt kvar där med fem fulla karlar som satt och pratade skit.. vid sex tiden hade alla slocknat, och jag och danling hämtade en madrass och fick sova i garderoben. yeayea..

Nu ska jag plugga, och kolla vidare på utlandsresor.. jag och noran kanske drar iväg i sommar! whiee!

enjoy the pictures! love // å

    

RSS 2.0