Make it

Det är väl inte konstigt att folk blir kära i varandra, och sen efter några år gör slut eller skiljer sig. När man träffas visar man sin bästa sida, i alla lägen. Man gör sig snygg, luktar gott och försöker vara allmänt skit gullig. Killen bjuder på mat, och man blir  hänförd och tycker han är så duktig som kan diska själv. " Är du snäll och hämtar en öl åt mig i kylen älskling?" - " sjäääääääääääääääälvklart gör jag det älskling!" får man till svar. Ingen vågar knappt rapa, och ännu mindre släppa en fis.

Sen när det gått ett  år eller två, så slutar man göra sig så snygg varje dag och killen har slutat bjuda på mat och diska får man göra själv. Och frågar man om han kan hämta en öl så får man till svar " gör det själv".

Jag tror att för att lyckas i ett förhållande så ska man försöka spara en del från första tiden man träffades. Man måste ha kvar lite från det man blev kär i. Gör dig fin lite då och då och försök göra saker för varandra. Ge varandra komplimanger för det uppskattas alltid. Hitta på saker tillsammans, från att laga middag till varandra, gå på bio, eller bara ligga i sängen och mysa eller varför inte komma på nåt spontant och ovanligt? Det sägs att ärlighet varar längst, dela era innersta tankar med varandra. Och glöm aldrig varför ni blev kära i varandra.

                                 

                                                                                              love//å


Kommentarer
Postat av: linda

så himla bra skrivet!

2009-05-16 @ 16:49:58
URL: http://liiiindah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0