slisk

Nu ligger jag här i sängen igen. Jag har inte gjort ett endaste dugg vettigt idag. Legat i sängen eller legat i soffan. Eftersom vi ska ha praktik på måndagar ( fast jag har inte fixat någon än) så trodde jag bestämt att jag skulle vara ledig. Mitt minne är inte som de var för tre dagar sen, såklart att jag hade glömt bort g2 dagen.

Jag ska i alla fall åka till skolan och hämta papper. Ska göra klart svenska inlämningen till i morgon! Någon måtta får de väl vara. Känner mig som en "slöfocka" som min pappa brukar kalla mig. Nä nu jävlar ska dammsugarn fram.. lite fint ska de vara när danne kommer hem. 

jag är sugen på snus, och på massa slisk. sockerkakssmet och kladdkakssmet.. fan vad gott!



love // å

fisch

har haft en helmysig helg med noran,miranda, danne, jerry m fl. Vi har druckit öl, grillat, lyssnat på musik,dansat, ätit god mat och fiskat. Jerry ville sitta kvar hela natten, för han skulle få en fisk till hundra procent. Varje gång de ryckte i kroken så ba NU! NU! jerry fick då ingen,medans danne och teddan fick flera. ha ha..
jag har sämst tålamod så jag gav upp tididgt. Får jag ingen fisk på en gång så skiter jag i fiskandet.

Här kommer några bilder



Jag och danne när vi fiskar



jerry när han envisas med att få fisk



våra vitlöksdränkta vitlöksmusslor



me n jerry



jerrys broder



och någon



love // å

Fredag

Igår lekte jag med kalle,kim,robin och tommy. Vi grillade och drack öl och bara pratade skit. Det var länge sen jag var så full som jag var igår. Men det var bara trevligt. Vid halv tre gav kim och robin upp och begav sig hemmåt, och jag somnade som en stock. Det kändes som att man fått ett basebollträ i skallen, för jag somnade och sov så jävla bra.

Ikväll ska jag umgås med min kära ex- granne, jerry. Det var alldelles för länge sen. Saknar faktiskt honom. Vi har umgåts nästan varje dag i flera veckor under sommarn. Och bara för han inte är min granne längre, så behöver vi ju inte sluta umgås. Mig blir han aldrig av med!


snyggkalle och kim



Tonmi



 och sist med inte minst, robin!




 love // å

You failed somehow, but i know that you tried

This is the end you know..
the plans we had went all wrong
We aint nothing but fight and shout and tears.
We got to a point I cant stand
I ve had it to the limit I cant be your girl.
We cant cry the pain away
We cant find a need to stay
I slowly realized theres nothing on our side.
Out of my life, out of my mind
Out of the tears we cant deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind.
Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right.
Find a new one to fool
Leave and dont look back. I wont follow
We have nothing left it s the end of our time.
Theres no more rabbits in my hat to make things right.


love // å

KLITORIS!

Har precis gått en promenad och köpt snus med syrran min. Det har vart en riktigt lång dag idag, började tidigt och slutade sent. På sista lektionen när vi skulle kolla på film så orkade jag inte hålla ögonen öppna längre, så jag somnade , och vaknade av att jag börjat dreggla. Ikväll blir en lugn hemmakväll för en gångs skull. Har knappt vart hemma på hela veckan så det behövs om jag ska orka dricka öl imorrn. Stackars tommy hörde mitt jävla öl tjat igår, så imorgon ska han få slippa! Nä nu ska jag mola i mig choklad och lyssna på musik!

Juste vi har fått ett helt nytt ämne i skolan, nämligen teckenspråk. Läraren är helt döv, så det kommer att bli riktigt intressant att kunna kommunicera med honom på lektionerna framöver. Jag har lärt mig bokstavera mitt namn, och att säga klitoris och orgasm. Det börjar arta sig.



love // å

?

jag är exalterad inför helgen



jag söker inte efter någonting, jag förs dit vinden tar mig!

hello, good bye!

kom precis hem från ina och stoffe. stoffe,pikke och christian kollade på fotboll och skrek medans jag,ina och carro satte igång med att baka bullar! bullarna blev bra, men jag var inte så sugen efter att jag smetat i mig massa deg.

har pratat en del med nora,ina och stoffe idag, och det är så jävla förnuftiga. synd att man själv inte kan se så klart som de gör. Men idag är jag glad! och jag tror till och med att jag kommer att lyckas somna ensam.

och rätt som det var när jag satt ensam vid busshållplatsen, så åkte dennis förbi och hämtade upp mig och skjutsade hem mig. Kul att träffa på gamla vänner bara sådär, det var länge sen vi sågs!

jag känner på mig att allt kommer ordna sig, inom sin tid. och på nåt vis känns det spännande. jag lever!



ina, carro och bullsmeten! (carro har bull-bilderna på mig)

love // å

I love dogs

jag är såå sugen på att köpa mig en till liten voffe. Valet står mellan pomeranian, eller en till chihuahua. Fast då en brun chi, de ser ut som små björnar!





love // å

enjoy the summer

Den här sommarn har vart lika unik och speciell som alla andra sommrar vart. Det bästa är att sommrarna aldrig är lika dana, och jag längtar med spänning till nästa.

den här sommarn har jag, solat och badat,semestrat på gotland (och faktiskt gift mig där), vart i manntorp och kollat på drag racing, åkt båt och besökt sandhamn, och bara avnjutit mitt sista sommarlov. Nästa sommar är de dags att ta tag i vuxengörat och inse att man faktiskt inte kan leka runt längre.

trots allt negativt som hänt så har jag lärt mig mycket om mig själv, och om andra människor i min närhet.


här kommer en bild på munken som vigde oss.




love // å

ut med det gamla, och in med det nya!

I morgon börjar allvaret igen. Jag har haft en sån ångest de senaste dagarna inte bara inför skolstarten utan också för att hösten snart är här. Men nu känner jag mig lugnare och det känns ganska kul att börja igen, sista året också dessutom. Ska nog förbereda mig ikväll, plocka fram pennor och sudd och köpa några nya anteckningsblock! Det här året ska de inte bli nå slarv . Det här året ska jag vara seriös,intresserad och duktig! på med glasögonen,sivmor!



                                           


                                              mr. randelius och vilda vildelius.                       love // å
.


Algot

min lilla ögonsten!




love // å

I trusted you, because you were the only one i thought i colud trust. but i couldnt

Varför ska man stanna kvar i någonting som man inte mår bra av. Är det verkligen värt att svika sig själv för det? Du var den närmaste människan i mitt liv, och jag infinner mig i så mycket. Jag har accepterat så mycket. Men den finns en gräns för hur dåligt man kan må. När jag litade på dig, till hundra procent.. så får man veta att man inte kunde lita på dig. Det är som en jävla kniv i ryggen.Det gör ont. För du var min bästa vän, och min pojkvän. Jag antar att vi tog varandra för givet, och det ska man aldrig göra. Jag tänker stå upp för mig själv nu, och jag tänker aldrig mer låta någon sänka mig till botten igen. För jag är väl mer värd än så?

RSS 2.0