nurse nurse och ytterligare en nurse

HA! Nu har jag hittat min outfit jag ska ha på lördag! men det tråkiga är att ina och carro ska ha likadant. Visserligen hade ina bestämt före mig att hon skulle vara nurse så..två nurse är ok, vi kan ju vara nurse sisters men tre blir ju lite tjatigt.. men men, thats the way the cookie crumbels. Får väl dock köpa några läskiga vampyr tänder eller ett par scary linser så att man passar in på en halloween fest och inte en bordell.


 

                                                                                

här är min nurse dräkt! kostade endast 299 på clubdress, nu ska jag ta hand om min man för han är lite sjuk :)
                                                                                   love // å

My weekend


I fredags
var jag ganska så trött men jag och danne hade laddat upp kvällen med: pommes,bea-sås, fläskfile och gott vin till det. Efter maten så fortsatte vi äta gott
chips,godis och öl på det, men vi var fortfarande inte nöjda så vi fick ringa till våra kära vänner Nora och zixten! De kom och gjorde oss sällskap vid klockan 11 sådär, då hade jag och danne redan blivit trötta, såklart! Så vi hann kolla på en film tillsammans, sen somnade vi som 2 törnrosor. Nora och zixten fortsatte kvällen med egna äventyr

lördagen,
danne var bjuden på fin lunch hos sin faster, och hans farmor som jag tycker så mycket om skulle komma hela vägen från Gamleby ( och hade dessutom fyllt 60 ) klart att jag ville komma! jag ska ju få följa med överallt, jag är ju fru! men så frågade inte danne mig först fem minuter innan han skulle ge sig av.. typ " juste älskling, vill du följa me? "  ja det kanske du borde tänkt p å LITE tidigare! Där stod jag med håret åt alla håll, utan smink och i trosor.
jag hörde inte av mig på en hel dag efter det.

Framåt kvällskvisten begav jag mig hem till stoffe och hans fru ina ( som är min kusin), och där var carro.. sen kom pikke och Nora och Zixten. Jag drack mina fyra öl som jag hade kvar och hade det allmänt trevligt med mina vänner. Det bästa av den kvällen var att vi fick sminka stoffe och zixten. Sov kvar hos ina och stoffe. På morgonen ringde danne och frågade om jag ville följa med till mc donalds, han vet hur han ska muta mig den mannen..

nästa helg är det halloween! Jag har bestämt mig, att från och med nu ska jag fira alla högtider så mycket det går. Jag älskar alla högtider och traditioner så hädanefter ska jag slå på stort!
och jag börjar med nästa helg, halloween-fest nästa!



    

Hittade lite roliga halloween kläder på buttriks! which one do you like most?

love // å

Jävla skit hit och dit

Nu har även jag hakat på den stora blogg-trenden, hah lite väl sent va? Jag har inget behov av att folk ska läsa min blog,men det är väl ett plus i kanten. Jag skriver för min egna del, för att jag tycker om att skriva om vad jag gör om dagarna, vad som ska hända, vad jag ska införskaffa mig, och framför allt om hur jag mår. Det är kul att se typ sju månader efter, kolla tillbaka "ahaa, juste!" det var då det, och det hände och det var då jag mådde sådär.. roliga minnen,eller tråkiga minnen! minnen helt enkelt.

Imorgon är det sista dagen i skolan innan höstlovet. Det ska bli hur skönt som helst med lov, tycker verkligen att jag förtjänar det nu. Jag ska ha det roligt som bara den och sova,skratta,mysa,pussas och dricka massvis med öl!
Lite tråkigt att danne jobbar dock, men jag får leka med nora och noras man ( som är kusin med min man) !

Jag har velat tattuera mig hur länge som helst, men inte hittat "den rätte" tattueringen. Jag är så jävla petig. Vill ha en tattuering som ingen annan har och som betyder någonting. Och efter varje gång jag hittat en, så tröttnade jag på den och hittade en ny och tröttnade på den.. osv osv. Men nu har jag ääääntligen hittat den rätta ( tror jag ), ett jätte fint latinskt ordspråk som jag ska ha i nacken.. woaah, det kommer bli galet snyggt mina medmänniskor!!

Nä nu ska jag gå och hämta min lilla vavva kille och bädda ner honom i min säng! har hållt på så länge med blogg designen och allt skit hit å dit, nu ska jag sova!

Love //  å

RSS 2.0