vitlöksgratinerade vitlöksmusslor i vitlöks lök

jag och karln sitter och mumsar på gratinerade vitlöksmusslor, baugette och vitt vin till! det luktar vitlök i hela huset, och mina rapar ska vi inte tala om, men gud vad gott det är!





love // å

horan sivmor

här är vi! ska lägga upp mer bilder imorrn från veckans äventyr! 






                                                          love // å


will you marry me?

Just nu är jag i gifta-mig-fasen. Någon gång i månaden eller lite sisådär ibland så blir jag så sugen på att gifta mig! Jag längtar efter att få välja en skit snygg bröllops klänning, ha en galen möhippa och dansa i solnedgången med min älskade till unchained melody med righteous brothers. ÅÅÅÅhåååhååååå....  fast jag ska nog vänta ett tag, jag har ju ingen att gifta mig med! får väl gå och ta en snubbe på krogen, men han blir nog livrädd om jag nämner giftemål på första daten.

                                     

                                                                                             love // å

sickness

Var hos doktorn igår och ville ha hostmedicin för min jäääkla hosta, men jag behövde tydligen inte alls någon hostmedicin för jag hade ju lunginflamation. Känns skit tråkigt, så har jag mens på det här också! Vädret har vart skit fint, och jag har försökt sitta ute men febern tar över så jag kan inte ens sitta ute i det fina vädret!

Vem vill sitta inne och kolla på film med mig? Nähä, Ingen?.. Nä juste. För alla vill vara ute och åka båt,dricka öl eller sola och bada! Hoppas de blir åska!

P.s Min flickvän kommer hem ikväll  D.s

Här kommer en fem år gammal bild på mig och noran

                                         

                                                                                 


FÖRBANNAD!!!!!!!!!!

Jag har nog aldrig vart så JÄVLA förbannad i hela mitt liv!!!!!!!!!!!!!  kvällen började bra, vi var några stycken som drack öl och grillade hos oss på ingarö. grannen och hans syrra har en vän, som de berättat om för mig tidigare. Den här tjejen knullar allt som rör sig berättade de. Hon träffar en kille en kväll, blir kär och tror att de är tillsammans. EFTER EN KVÄLL? hallå!? brukar man inte dejta först i några veckor, och sen ser man om det leder till nåt! men ikke.. i alla fall, jag har de som de sagt i bakhuvudet, men det är självklart att man ska bilda sig en egen uppfattning om folk först. Jag får en uppfattning och det är att tjejen är DRYG.

när alla somnat och det är bara jag, min pojkvän, zixten och den här tjejen kvar.. jag har irriterat mig på den här tjejen hela kvällen, jag är ärlig och säger precis som jag tycker och tänker. Hon märker självklart vad jag tycker om henne. Det blir lite små tjafs och jag försöker (även fast jag fan inte vill) att vara den mogna kvinna som jag egentligen är och vill prata med henne. Hon tvärvägrar, och min pojkvän säger åt mig att låta henne vara. Då blir jag arg och jobbig som fan för jag FÖRSÖKER JU FÖRFANA VARA TREVLIG! Det slutar med att jag blir utkastad av min egna pojkvän klockan fem på morgonen. jag får självklart sova hos våran kära granne jeryy ( kärlek till dig jerry)

Nu när jag vaknade går jag tillbaka till killen för att jag ska hämta mina grejer, så LIGGER TJEJEN I MIN SÄNG!!!!!!!!!! MED MIN T-SHIRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tror inte att det gjort nånting, men det är principen. MIN SÄNG OCH MIN T-SHIRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"#¤%&/()=!"#¤%&/(  nu sitter jag och väntar på att bli hämtad, och den här JÄVLAA TJEJEN DRÖJER sig kvar. HON ÄR KVAR! jag hör att min kille får ett sms på mobilen, och jag undrar från vem.. han ba nää..de var från ****** tjejen. VAFAN SKICKAR HON SMS TILL MIN KILLE NÄR DE SITTER I SAMMA RUM.

JAG MÅSTE HÄRIFRÅN INNAN JAG SLÅR SÖNDER BÅDE BRUDEN OCH KILLEN.!"#¤%&!"#¤%&/(

du kan sgu gå fanden i vold

Jag är en sån människa som vill hitta på saker,helst hela tiden. Men nu kan jag ju inte det, eller rättare sagt jag orkar inte det. För jag har blivit sjuk. Och det är väl mest mitt fel. För att jag inte kan acceptera att jag är sjuk, eller att jag börjar bli sjuk. Jag skiter i det, jag lotsas att jag är frisk och dricker öl, drar på krogen och är uppe till sex på morgonen ändå. Så nu sitter jag här och snörvlar som aldrig förr, snorar och hostar och mår piss. Fan vad det är tråkigt att vara sjuk!!!!!!!!!!!!!"#¤%&/(!"#¤%/#¤%("!""%&() hostmedicinen hjälper inte, är det ingen som har lite cocillana?


HATE / å

Medeltidsveckan 2009

                         aj aj aj! Nu är resan bokad och klar, fan vad kul vi ska ha flickvän! Gotland here we come!

                                                

                                  

                                  

                                  

                                  



                                                                                          love // å

Röv

Idag ska jag ha en vilodag. Det betyder alltså att jag ska ta det lungt och inte dricka en endaste liten öl. Snart är mina pengar slut för jag har slösat de på öl. Öl och gotlandsresan.. men det gör inge för öl är livets dryck (citerar dan)

I fredags så var jag och min flickvän noran med våra älskade drägg. Först var vi på kallis sen vi vidare hem till anton och fortsatte spektaklet där. Vi badade jacuzzi,bastade, dansade halvnakna och bara var allmänt fulla. Det är så kul när alla släpper loss och bara skiter i allt annat. Tyvär så kanske vi sket i lite för mycket eftersom att vi gick ut och in i badet och drog med oss skum i hela huset. (Förlåt Anton för det)

                                   


                                                                                     love // å


a camp

a life of sanity and dignity
you know it takes two
and what's the use in being a millionaire
if I can't have you
I wanna buy you... a home
I'll pay your friends if you're feeling alone
the pain of losing a guy like you
it's a bigger cost than paying your dues

you say I never go for little
and I always need more
and you're a thousand dollar playboy
that I just can't afford
but I guess you got me
you got me hanging around for too long
I don't wanna stop it oh no oh no
I bought you a life and it's with me you belong

so if I can't make you love me
if I can't make you care
what prize can take me there
in this world?
somebody told me cash is king
I didn't mean to force you oh no
but I bet you fortune it's with me you belong

and I can buy you
but I can't make you do what you don't
and i can hire you
but i can't make you love me
I can't make you care
I can't take you there
anymore

love // å

RSS 2.0