Pause

jag kommer att ha en liten blogg pause nu i allt jul kaos. Jag drar till lkpg den 25e och vem vet när eller om jag kommer tillbaka!

Vi hörs snart igen, stay update mina kära läsare! marry fucking christmas. Love // å

                                      


Malicious

Jag är så jävla förbannad just nu. Det bara kliar i fingararna! Adrenalinet flöödar!
Jag skiter om du är så två meter lång och väger över 100 pannor. Att bara få slå dig i ansiktet skulle vara stimulerande nog.

love // å

Snö

Jag är så glad för all snö! Tjoho! Jag har blivit som ett barn på nytt. Jag vill ut och ha snöbollskrig, åka pulka och göra snöänglar! Till och med Algot tycker det är roligt.Han skuttar, hoppar och springer runt som en liten dåre. Det ser väldigt kul ut när han går i den djupa snön, man ser bara ett litet huvud som kommer gåendes.

Nu ska jag ta med lillkillen ut, och sen ska jag plugga! wish me good luck cuz I have a test to do! Smisk!

Feelings

jag vill leva varje dag fullt ut.
Jag vill göra allt jag inte gjort och lite till. 
jag vill leva för dagen och för nuet.
Jag vill föras dit vinden tar mig.

Jag vet vad jag vill och hur jag ska ta mig dit! Med ett öppet sinne och höga tankar kan du åstakomma precis vad du vill. Glöm aldrig det!

love // å





I love nelly

Nu har jag klickat hem lite nya klänningar, här är en av dem! beställde den från www.nelly.com
skönt att slippa trängas i affärer när man bara kan sitta och lata sig och få grejerna levererade. 


                  

                  


                                                              love // å


Dum Åsa!

Idag är jag dum i huvudet. Jag har suttit i en kvart och försökt få in vad ekologi är. Jag har prov imorgon i naturkunskapen, hur fan ska det gå. ska säga "hej carina, tyvär kan jag inte göra provet för jag är dum i huvudet". Idag får jag inte in någonting. Jag kanske har alldelles för mycket tankar i huvudet bara.. ett försök till sen skiter jag it!



                              


                                                                 stupid kisses / love å

En dag..



Jag kommer ihåg när du skulle till vidarkliniken första gången. Du var nojig kvällen innan och ville inte lämna oss. Jag försökte lugna dig trots att jag själv var livrädd. Jag lovade att du snart skulle komma hem och att du snart skulle vara frisk igen. Morgonen därpå när du skulle åka och jag ser dina väskor packade i hallen så kunde jag inte hålla emot tårarna längre, jag försökte bita mig i läppen för att jag ville vara stark för dig. Jag ville inte att du skulle tycka det var jobbigare än vad det redan var. Men tårarna forsade ner för mina kinder och jag kramade dig håradare än någonsin. Du kramade mig tillbaka och sa lungt att " oroa dig inte, jag kommer hem snart och då kommer allt att vara bra igen".

Jag saknar ditt leende och jag saknar ditt skratt. Jag saknar dina kramar som alltid fick mig att känna trygghet.
jag saknar din enorma styrka och jag saknar din röst. Framför allt så saknar jag dig, hela dig och allt vad det innerbar.

Än så kan jag inte vara glad för den tiden vi fick tillsammans, för den var för kort. Än så kan jag inte tänka tillbaka på dig och känna glädje, för jag saknar dig för mycket. Än så kan jag inte förstå, för det kom så plötsligt.


En dag så fanns du inte längre, en dag var du bara död.



Träna

God morgon! Jag satt uppe till två inatt för att skriva klart en uppgift som jag borde ha lämnat in för länge länge sen. Om jag inte får mvg på den då !"#¤%¤&! Nu ska jag iväg till gymmet och träna stjärten, sen hem igen och fortsätta plugga. Today i feel really really good about myself, and nothing can bring me down. Smisk på er!

love // å

I love me

Nu sitter jag här och håller på att börja stor böla rent ut sagt. Jag känner mig skit dålig i allt vad skolan innerbär och så fort jag sätter mig och ska börja skriva på en uppgift tycker jag att det bara blir blä av alltihopa. Så får jag ett sms nu där det står att jag fick mvg i senaste inlämningen. De senaste inlämningarna så har jag fått mvg!

Jag vill bara lägga mig i sängen och grina för jag är så glad! Det är sånt som gör att man vill fortsätta i allt elände. Jag ska sätta på mig glasögonen och bara plugga plugga plugga. Ska ställa in allt roligt i helgen och bara plugga! eller nä.. men på söndag i alla fall!

Puss på er alla söta!







Christmas shopping

Nu har jag julhandlat två dagar irad! Jag älskar att julhandla! Jag tycker bäst om att ge julklappar än att få, det är så kul att göra människor man älskar glada. Jag skulle vilja ge allt det vill ha och någonsin drömt om, om jag bara var rik så.

Jag fick akta mig för att gå in i mina favorit affärer, för om jag hade gjort de så hade jag vart tvungen att köpa till mig själv så jag gick strikt in i varje affär som jag skulle handla i och sen ut. Jag fick blunda när vi gick förbi skylt fönstren med skit snygga klänningar i. Tur att Elin var med mig säger jag bara. Det här med pengar kan jag inte behärska utan handlar upp alla så fort jag får tillfälle. Tur att jag inte FÅR handla till mig själv nu, alla pengar ska gå till julklappar.

I love shopping!



puss & kram / å

Algot

Algot är en riktig slöfock. På vardagar när man ska upp tidigt så vägrar han att gå upp, han ligger kvar i sängen så man blir tvungen att väcka honom. På helgerna så kan han ligga och sova lika länge som mig. vad är det för fel på min vovve?


                               

                               

                               

                               


                                                                      love // å

Jul-anda

Jag har skjutit upp pluggningen hela kvällen och istället för att plugga så har jag rivit ut hela klädkammaren, som egentligen är en skrubb där vi har samlat massa skit. Längst in låg det jag ville ha, julpyntet. Så nu har jag pyntat hela huset och stått och strukit julgardiner för fulla muggar. Nu fattas det bara att städa, för det ser ut som ett bobnedslag med massor av tomtar lite här och var. Men det gör jag imorgon!

jag vill bjuda över co och ha glögg kväll med julbak och en töntig julskiva på det. På söndag?


love // å


RSS 2.0