ohye

HA! Jag ska köpa gymkort jag. På måndag smäller det, då du tove ;) tiiiiiiiiiiiight aaaasss

love // å

Fjolligt

Har ni tänkt på att folk blir så patetiska på fyllan? folk blir så överdrivet glada och älskvärda. Har man träffat en person kanske en gång tidigare så när man träffas på fyllan så är man helt plötsligt bästisar. " AAAAmeen tjeeeeeeeeenaaaareee, hur mår du? hur är det med dig nu för tiden.. blabla" Så byter man nummer fast man vet att man aldrig kommer att ringa.

Så ses man några veckor senare på byggden i nyktert tillstånd och om man ens hälsar så är det ända man säger "hej". Jag kan säga att jag blir precis lika dan, oftast. Och nu när jag sitter och tänker på det är det så löjligt. Blir man så jävla töntig för att man är glad, eller är det all alkohol? Det är inte det att jag är blyg i vanliga fall, utan att jag inte alls är så jävla människo-kär. Ska fan skärpa till mig!



love // å


rastafari hair days

Jag förstår mig inte på det här med mitt jävla hår asså. Ena kvällen är det hur fint som helst, lent å mjukt å glansigt. När jag vaknar dagen efter är det rastafari. Rufsigt och tovigt och för jävligt. Om någon har förslag på vad man ska göra i min rasta-situation så säg gärna till.

Nu sitter jag och väntar på min man. Hans mormor ska bjuda på mongoliskt YUMMIE!




Puss och kram på er kära läsare! love // å

svininfluensavaccin

Jaha, då har man beblandat sig med allmänheten och deltagit i svininfluensavaccinet. Jag tänkte till hundra procent INTE ta sprutan. Sprutor är det värsta jag vet, jag har väldigt väldigt stor injektionsfobi. Trots det så har jag piercat tungan,läppen och näsan. Det har gått hur bra som helst men sprutor är jag livrädd för.

Sprutan kändes absolut ingenting, men ändå så var jag som ett litet barn. Efteråt höll jag på att svimma. Det svartnade för ögonen, benen vek sig och det pep i öronen. Pappa fick nästan bära ut mig till bilen för jag höll på att falla ihop, sen åkte han och skulle köpa choklad till mig och jag med liten röst "undrade om jag kunde få läsk och snus på samma gång?" och det fick jag... höhö. sen tyckte jag bara synd om mig själv en liten stund till och nu är jag fit for fight igen! sprutor är ingenting det.. skulle kunna ta två nu på en gång!... eller inte.





love // å


Jymmie Jimmy

Helgen blev faktiskt väldigt lyckad. I fredags tog jag och killen det bara lungt, johan skulle dyka upp men danne avbokade eftersom att han alltid är så jävla trött på fredagar och såklart somnade i soffan. Lördagen var det firma galej, och det var jätte trevligt med jätte jätte jätte god mat. Till förätt åt jag friterade kyckling vingar med någon stark sås. Huvudrätt grillad entrecot med pommes och bea, till efterrätt vaniljglass med brownie och jordgubbar. Sen såklart en hel del öl och jäger. Det var nog bland det godaste jag har ätit. Det lagade till allt så fenomenalt bra. Jimmys steakhouse är verkligen något att rekomendera. +++++

På hemvägen blev det limoåkning hem till benke och hans fru Yvonne. Där fortsatte galejet tills alla nästan låg och sov i soffan. Tack alla för en jätte trevlig kväll, särskilt tack till benke och Yvonne!

Bilder kommer inom kort.

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka beta av lite uppgifter som jag ligger efter med..





love // å


Hot stuff

Har precis haft hårfärgnings-kväll. Det gick inge vidare! Först blev det jätte fel, och jag hade röd utväxt och brunt i resten av håret. Nu är det ok. Fick färga skägget på pappa också. Det blev i alla fall bra.

Nu sitter jag här i rosa pyamasbyxor med grodor på och med en ansiktsmask i fejjan. Ska nog krypa ner i sängen med syrran och glo på bb.

Puss och kram på er! love // å


crazy biaatch


Mys..

Yes

Nu sitter jag i skolan och lallar :) Har fått pengar idag så efter skolan så ska jag införskaffa lite nödvändigheter. På Lördag är det firmafest. Karlns firma bjuder på resturang jimmys steakhouse, med gratis mat och gratis dricka. Gratis är godast.. ha ha. Det är ett gäng karlar som får ta med sig sina fruar. Jag är dock den yngsta frun. Men det var väldigt kul sist, så jag förväntar mig mycket.

Fick tillbaka min hemtenta nyss om buddhismen. Mvg! Jag är glad. Nu känner jag att jag fått tillbaka all plugglust. Jag lyckas!

sug på den ni! love // å

madness



You're messin' up my mind and fillin' up my senses. You`re lookin' better than a body has a right to.





love // å

slacker



Jag sitter bara här och lallar och gör absolut ingenting vettigt. Jag SKA tvätta, och jag SKA diska. och jag borde göra ditten och jag borde göra datten. Jag vill egentligen åka in till estreet och organisera det här med min tattoo..
jag kommer aldrig till skott med någonting idag känns det som. Jag ska börja med att duscha..  snart..



love // å

.

"När jag hörde att du var död skrek jag tills rösten inte längre bar.
jag grät tills det inte längre fanns några tårar kvar"


Jag kommer aldrig att förstå det här. För det är riktigt jävla sinnessjukt.


HATE/å





adhd

ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder)

Jag kollade nyss på ett program på tv som handlade om adhd.Det var lite läskigt att se för alla sympton som de pratade om stämde in på mig. Rastlöshet. Jag vill göra något precis hela tiden och jag kan aldrig sitta still. Koncentrationssvårigheter. Jag har svårt att sitta och lyssna en längre tid och tankarna far iväg på annat. Ouppklaradeuppgifter. jag börjar med saker utan att göra klart dem. Impulsivitet. jag handlar alltid på impuls. jag handlar först och tänker sen.

Det var bara några av symptomen som stämde in på mig. Efter programmet så sa danne på en gång till mig " du har nog adhd" och jag känner att jag måste gå och göra en bedömning. Ha vad skönt det skulle vara om man fick veta varför man är som man är.

Här är programmet som jag kollade på. I mitten ungefär börjar de om adhd.

http://svtplay.se/v/1762741/fraga_doktorn/del_11_av_17?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1762741/sb,p102775,1,f,-1

Nu ska jag kolla på heartbreak hotel. FITTJÄVEL!

love // å

In loooove!

Nu har jag hittat en vovve jag vill köpa. Det är en liten blandras mellan chihuahua och pomeranian! Hur söt som helst. Algot skulle bli så glad så om han fick en lillebror :)


blandning mellan långhårig chihuahua..



...och pomeranian :)


Tada!!!


den är pytteliten och luddig!

Jag är in love!

Om du kommer på nåt bra killnamn så säg till!  Love // å

yäyä

Tonight i`m gonna drink some beer.





yäyäyä love // å


nattuggla




Den här är så jävla bra!  Love // å

rastlös

Jag har fått nå jävla abstinens. Jag är SÅ rastlös. Precis hela tiden. Jag börjar med någonting, sen lägger jag av för att jag tröttnar.. om och om igen. Det är riktigt jobbigt. Jag kan inte sitta still!!!!






love // å


Dessa ungdjävlar

Nu tror jag att jag förstår precis hur det känns för en mamma att laga mat till sina barn. När mamman stått där och slitit i köket så kommer inte barnen när hon ropar, och när det väl gör det så har maten hunnit bli kall. Eller så säger de, " men gu vad äckligt" eller nåt i stil med " jag hatar den där maten".

Jag har stått och lagat mat i en halvtimme till min lillebror. Och när jag äntligen är klar och han får han syn på maten så säger han " men jag hatar ju det där" och " näää jag vill inte ha, kan du inte laga nåt annat". Gud vad man känner sig uppskattad. Jag hade lust att trycka in maten i käften på ungen och säga " Nu äter du och håller käften ungdjävel!" men istället sa jag snällt " Nu får du lov att äta maten som jag lagat åt dig".



                                           
                


love // å

L.a

Jag sitter här och kollar på resor. Vill verkligen iväg! Nu nu nu! Har räknat ut att jag kommer ha ganska bra med pengar i sommar. Los angeles, here i come!









love // å

                                   

halloween

Nu har jag ingen lust att hålla på å skriva massa. Jag är bakis och mår PISS. Jag tror att jag ska ta en vit månad..snart.. Har druckit precis varenda helg i två år. Jag skojar inte. Här kommer i alla fall lite halloweenbilder.


Min sexiga man!


dålig bild..


kyss


sötaste noran i sin nya lugg!


zixten och noran, pusselipuss


Ina och carro med sina läskiga linser


arab dan :)


tita ;)


den där jerry


jag och svärmor. observera min feta prilla..


kommer fler bilder inom kort. smisk



RSS 2.0